Lokaal adverteren: kies voor een écht onafhankelijke partij

Wie als mkb’er aan de slag wil met display adverteren, kan vele kanten op. Er zijn ontzettend veel uitgevers actief die allemaal claimen de beste oplossing te hebben. Wij bij This Play Media zijn daar geen uitzondering op. Toch hebben wij onze mkb klanten iets te bieden wat veel andere partijen niet hebben: échte onafhankelijkheid en ongebondenheid. En daarmee optimaal bereik op hyperlokaal niveau. 

Honderden uitgevers met eigen titels

Gaat u aan de slag met display adverteren? Dan komt u al snel bij een uitgever terecht. Grotere en kleinere partijen die allemaal claimen de beste oplossing voor uw ondernemersvraagstuk te hebben, maar zich daarbij beperken tot oplossingen uit eigen keuken. 

Ga maar na: Marktplaats promoot zijn eigen marktplaatsproducten, met Google blijven uw advertenties allemaal binnen het Google netwerk en bij Facebook kunt alleen adverteren op kanalen binnen het Facebook imperium. En bij de meeste uitgevers kunt u alleen adverteren op titels die de betreffende uitgever voert.

Van echt onafhankelijk en transparant advies is dan natuurlijk geen sprake – elke uitgever beperkt zijn oplossingen tot zijn eigen kanalen. In feite kiest een dergelijke uitgever eerst de kanalen en bekijkt dan welke hiervan bij uw doelgroep passen. Dat is de omgekeerde wereld. 

Wij beginnen met uw doelgroep en kiezen daar een passende strategie bij.

This Play Media is ongebonden en onafhankelijk

De beste oplossing voor u als adverteerder ligt niet binnen de mogelijkheden van één platform of één enkele uitgever. Die beste oplossing ligt vaak in een combinatie van factoren, in het adverteren in verschillende titels van uiteenlopende uitgevers. 

Bij This Play Media zetten we altijd uw doelgroep voorop. Wij bepalen eerst samen met u uw doelgroep en kiezen op basis daarvan de kanalen om op te adverteren. De ene keer zijn dat titels van uitgever A en B, de andere keer van uitgever B en C, maar in de meeste gevallen is het een combinatie van titels van maar liefst 100 uitgevers. De oplossing is nooit te vinden binnen de kanalen van slechts één uitgever.

Zichtbaar zijn in uw eigen stad of dorp 

Doordat wij uw advertentie via zoveel verschillende uitgevers wegzetten, zijn we in staat om iets te doen wat geen enkele andere uitgever in zijn eentje kan: voldoende bereik bieden op hyperlokaal niveau. Alleen met een onafhankelijke partij, zoals wij zijn, bent u als ondernemer dus in staat om echt zichtbaar te zijn in uw eigen stad of dorp.  

Lokale mkb'er die lokaal zichtbaar wil zijn
Wie lokaal zaken doet, wil lokaal zichtbaar zijn.

Wij gebruiken alle bekende en minder bekende kanalen

Bij This Play Media maken we gebruik van alle bekende en minder bekende landelijke en internationale nieuwssites, apps en weer-apps. Zo adverteert u bij ons op NU.nl en Buienradar, maar ook op minder bekende, maar wel enorm veel gebruikte titels. Denk aan bijvoorbeeld Livescore. Dit kanaal wordt door miljoenen sportliefhebbers gebruikt om sportuitslagen te bekijken en kan heel interessant zijn als uw doelgroep hier actief is. Toch zullen uw display advertenties hier nooit getoond worden als u via een uitgever adverteert.

Onze ervaring met hyperlokaal adverteren heeft ons geleerd dat we moeten inzetten op een brede range aan titels om voldoende contactmomenten met uw doelgroep op te bouwen. Pas dan bent u echt lokaal zichtbaar. En dat is wat u als lokale ondernemer zoekt.

Kies als mkb’er voor This Play Media 

De conclusie is duidelijk: wilt u als lokale ondernemer ook echt lokaal zichtbaar zijn, dan kunt u niet volstaan met adverteren bij een grote uitgever die alleen zijn eigen titels inzet. U heeft een partij nodig die ongebonden is en onafhankelijk kan opereren. Alleen dan bereikt u voldoende volume op hyperlokaal niveau en kunt u uw doelstellingen bereiken. This Play Media is zo’n partij. 

Heeft u hier vragen over of wilt u eens van gedachten wisselen met ons? Onze media-adviseurs komen graag bij u langs. Bekijk ook eens de ervaringen van andere ondernemers met onze dienstverlening!

Ook interessant voor u

This Play Media © Privacybeleid