Originele uitingen creëren voor uw campagne

Bij een succesvolle online display advertising campagne hoort een originele, creatieve advertentie. This Play Media is gespecialiseerd in het bedenken en ontwerpen van een uiting die de kern van uw campagne raakt en uw doelgroep aanzet tot actie. Een scherpe, creatieve uiting is van doorslaggevend belang voor het succes van uw campagne.

Ons team van creatieven

This Play Media creëert uw advertentie, om welk medium het ook gaat. Wij maken een visueel opvallende display banner, schrijven scherpe, geoptimaliseerde teksten voor uw Google Adwords campagne of optimaliseren de beelden en teksten van uw Facebook advertentie-set. Ons team van creatieven, art-directors en copywriters staat klaar om uw boodschap op originele wijze in een uiting om te zetten.

Eenmalig of voor meerdere kanalen

Heeft u behoefte aan een eenmalige uiting in de vorm van een advertentie of een concept waarmee u over meerdere kanalen kunt adverteren? Ook voor dit laatste is This Play Media u van dienst. Ons creatief team werkt voor u een campagneconcept uit waarmee u langere tijd kunt adverteren. Indien gewenst nemen we diverse kanalen hierin mee en stellen we een mediamix samen waarin ook uw eigen website niet over het hoofd wordt gezien. Met een sterke, creatieve campagne bent u verzekerd van een onderscheidende positie in de markt.

Meer weten?

Wilt u weten hoe we voor u een originele uiting kunnen maken of hoe we uw campagneconcept vorm kunnen geven? Vraag een demobanner aan en we geven u een gratis voorproefje van de mogelijkheden.

Ook interessant voor u

This Play Media © Privacybeleid