Janssen Group of Companies / Rollema: “Met display marketing zichtbaar zijn binnen een hele specifieke doelgroep.”

In 1877 begonnen als Janssen Booten en door een alsmaar groeiende behoefte aan logistieke oplossingen ontstond de Jansen Group of Companies. Vandaag de dag biedt Janssen een breed portfolio aan logistieke oplossingen: van traditionele logistieke diensten zoals distributie, warehousing & fulfilment en lucht- en zeevracht tot en met productie-, reparatie- en installatieservices. Daarnaast biedt Janssen een softwareplatform voor haar e-commerce klanten, waarmee deze worden gekoppeld aan meer dan zestig pakketdienstvervoerders in Europa, hetgeen hen in staat stelt alle zendingen centraal in te kopen en te coördineren.

De Janssen Group of Companies is in 2022 overgenomen door Waterland.

Recruitmentmarkt moeilijkst van alle markten

Dennis Driessen, Head of Marketing van Janssen Group of Companies stond voor een behoorlijke uitdaging. Voor Rollema Delft en Venlo (onderdeel van Janssen Group of Companies) moest er een wervingscampagne opgezet worden, maar momenteel is de recruitmentmarkt de moeilijkste van alle markten.

Display marketing met specifieke doelgroep

Dennis: “Het vinden van personeel is moeilijk en de concurrentie is groot. We besloten om te kijken wat onze concurrenten niet deden. Concurrenten adverteren voor grof geld op platformen zoals Indeed en Facebook en doen allerlei beloftes waardoor je misschien niet de juiste kandidaten aantrekt. Daarnaast zaten de concurrenten niet in de zichtbaarheid.

Alle concurrenten zaten op Indeed en Facebook, dus wij kozen voor andere platformen. We hebben de traditionele vacatureteksten losgelaten, een goede website opgezet en hiervoor display campagnes laten draaien via TPM. De truc voor ons was met display marketing elders zichtbaar te zijn binnen een hele specifieke doelgroep. Een goede combi die heeft gewerkt.

Google Dashboard

Het contact met de mensen van TPM is vanaf de opstartfase heel goed verlopen. Je krijgt netjes previews toegestuurd en de correcties daarop zijn ook goed opgepakt. Daarnaast is het heel prettig dat wanneer de campagne live is gegaan, je een Google Dashboard ontvangt waarmee je realtime het resultaat kunt bekijken. En nu deze campagnes bijna aflopen, hebben we een uitnodiging van onze accountmanager Ivan ontvangen om deze te evalueren.

Professionele partner

TPM is een professionele partner gebleken op het gebied van display marketing. Een innovatief bedrijf met mensen die meedenken. Wanneer er bijvoorbeeld nieuwe technieken op de markt komen wordt dit ook voorgesteld aan ons om te kijken of dit niet ook iets voor ons is. Zo blijven we samen met TPM voorop lopen op het gebied van display marketing.  Kortom, we zijn heel erg tevreden.”

Rating: ⭐⭐⭐⭐⭐

Ook interessant voor u

This Play Media © Privacybeleid