Reddy Keukens Heteren: “Via This Play Media tonen we advertenties alleen aan mensen die willen verbouwen of gaan verhuizen.”

Al bijna 12 jaar levert Thelco van der Zandt van Reddy Keukens in Heteren de mooiste keukens aan zijn klanten.

Samen met zijn team heeft hij een drukke tijd achter de rug en als geen ander weet hij hoe belangrijk het is om goede marketing in te zetten. Naast landelijke marketing vanuit het hoofdkantoor, wordt er ook op lokaal niveau geadverteerd en sinds een jaar of drie zet Thelco ook mobiele display advertenties in via This Play Media.

Lokale zichtbaarheid

“Voor ons is lokale zichtbaarheid op mobiel belangrijk omdat we via display advertising precies onze advertenties kunnen tonen waar onze doelgroep zich bevindt. Bijvoorbeeld rondom een woonboulevard”, aldus Thelco. Reddy Heteren plaatst onder meer keukens in Arnhem, Nijmegen, Renkum, Wageningen en Beuningen. Thelco: “We willen graag zichtbaarheid in ons eigen werkgebied, zonder dat we zichtbaar zijn in het werkgebied van onze collega’s, want dat heeft voor ons geen meerwaarde. Via This Play Media kunnen we heel geselecteerd onze advertenties tonen aan onze doelgroep, zoals mensen die willen verbouwen of gaan verhuizen.”

Goed op de hoogte

“Onze advertenties worden op de goede sites getoond waaronder Telegraaf, NU.nl en Funda. Regelmatig komen we onze eigen advertentie tegen, erg leuk om te zien. Daarnaast zijn we heel tevreden over hoe de banners zijn ontworpen; interactief, voorzien van een mooie layout en de cube kan geswiped worden. De rapportages die met ons gedeeld worden zijn ook erg fijn, hierdoor zijn we goed op de hoogte van hoe vaak de advertentie is getoond en hoeveel er is doorgeklikt.”

5 sterren

“In tegenstelling tot bij een grote organisatie zoals Google, ervaren we het persoonlijke contact met Ivan als zeer plezierig en leuk. Van ons krijgen ze dan ook zeker 5 sterren!”, besluit Thelco.  

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden met programmatic advertising?

This Play Media © Privacybeleid