Adverteren in apps

Met in app advertising kunt u uw doelgroep nauwkeurig en efficiënt bereiken. Apps zijn niet meer weg te denken in de wereld van vandaag. Bijna elke Nederlander heeft een smartphone waarop vele apps staan geïnstalleerd.   

Scroll

Wat is in app advertising?

In app adverteren is het weergeven van display advertenties in afzonderlijke applicaties. De advertenties, in de vorm van stilstaand of geanimeerd beeld of video’s, worden getoond in daarvoor bestemde plaatsen in de apps. In app adverteren maakt het mogelijk om zeer nauwkeurig te targeten. Dit kan bijvoorbeeld op locatie, maar ook op doelgroepprofiel. 

Meer over display ads?

Adverteren in 100.000+ apps

Met This Play Media krijgt u toegang tot een netwerk van 100.000+ apps om in te adverteren. Samen bepalen wat voor u de beste strategie is. Wilt u hyperlokaal targeten? Of juist regionaal of landelijk? En wat is het profiel van uw doelgroep? In welke apps kunnen we deze doelgroep het beste bereiken? Onze programmatic specialisten weten hier alles van.

Titels als NU.nl, Telegraaf of Buienradar

U kunt adverteren in grote titels als NU.nl, Telegraaf of Buienradar. Maar, ook de vele duizenden andere apps zijn beschikbaar voor in app adverteren. Afhankelijk van uw doelstellingen en uw doelgroepprofiel stellen wij een succesvolle strategie voor. Het resultaat voor u: maximale exposure tegen minimale kosten, altijd en overal zichtbaar zijn.

 

Begeleidende afbeelding

Zo zet Plus Verbeeten in app advertising in

Jan Verbeeten is ondernemer met 3 Plus-vestigingen. Ondanks dat hij vanuit het hoofdkantoor kan meeliften op lokale campagnes, kiest hij er toch voor om ook in app advertising in te zetten. Zo kan hij zich lokaal goed onderscheiden en is hij nog beter zichtbaar.

Lees het verhaal van Plus Verbeeten

Vandaag al aan de slag!

  1. Nieuwe uitingen opmaken
  2. Regio en platform bepalen
  3. Gericht adverteren op mobiel
Demo aanvragen
This Play Media © Privacybeleid