Kosten display adverteren

Hoe duur is een display advertentie? Dat hangt van vele factoren af. Daar gaan we op deze pagina verder op in.

Scroll

De kosten van een display campagne

Hoe duur is een display advertentie? Dat hangt van vele factoren af. Een display advertising campagne is opgebouwd uit een aantal zaken, die elk eigen kosten met zich meebrengen. We kunnen u dan ook geen standaard prijs geven, maar dit is altijd gebaseerd op uw specifieke wensen en voorkeuren. 

Veelgestelde vragen

1. Display Adverteren

Bij This Play Media zijn we gespecialiseerd in het opmaken van display advertenties. Onze vormgevers zorgen voor een aantrekkelijk of opvallend design, passend bij uw huisstijl of wensen. Samen met onze experts bepalen we voor u een duidelijk aanbod of een heldere boodschap en bedenken we een passende call-to-action.

This Play Media is hét bureau voor display advertising. Wij hebben jarenlange ervaring met display en programmatic advertising en kunnen daarom snel en efficiënt met u schakelen voor een optimaal resultaat. U vindt ons in Nijmegen, Rijswijk en Heerhugowaard.

Display advertising is het adverteren met banners, afbeeldingen of video’s, op websites en in apps. Deze manier van adverteren biedt veel extra mogelijkheden ten opzichte van tekstuele advertenties en andere marketingmiddelen. Het is daarmee onmisbaar in elke marketingstrategie. 

Programmatic advertising is een techniek waarbij slimme, geautomatiseerde algoritmes worden gebruikt om advertenties in te kopen en 1 op 1 aan iemand te vertonen. De advertentieruimte wordt in een geautomatiseerde omgeving binnen nanoseconden geveild en verkocht aan de hoogste bieder. Onze ad-ops specialisten zijn gespeciaseerd in het zo effectief mogelijk inrichten van dit proces.

This Play Media © Privacybeleid