Outstream Video

Outstream video groeit snel. Dit zijn video-advertenties op pagina's waar normaal geen video's te zien zijn.

Scroll

Zet Outstream Video adverteren in voor uw marketing

Outstream Video zijn advertentie-video’s die op webpagina’s verschijnen, zonder dat er oorspronkelijk een video op die pagina te zien was. Dit heeft de mogelijkheden van video-advertenties enorm vergroot, je kunt er immers overval mee adverteren. Bijvoorbeeld: halverwege een nieuwsartikel wordt een video getoond die automatisch afspeelt en ook vanzelf weer verdwijnt zodra de gebruiker verder scrollt. Outstream advertising is een vorm van display advertising.

Meer weten?

De voordelen van Outstream Video advertising

Outstream video is nog steeds volop in ontwikkeling. Zo worden er continu nieuwe formats en geavanceerde implementatietechnieken ontwikkeld, die nog steeds aantrekkelijk genoeg zijn om de gebruiker te blijven boeien. Wat ons betreft zijn dit de belangrijkste redenen om voor Outstream Video te gaan:

  • Meer bereik: u bereikt uw doelgroep op elk mogelijk kanaal
  • Meer focus: de doelgroep bekijkt uw video met meer aandacht, omdat deze halverwege een pagina start en alleen doorloopt wanneer men ook echt kijkt
  • Langere kijkduur: uit onderzoek blijkt dat men 25% langer naar Outstream Video’s kijkt

 

Het belang van outstream video voor bedrijven

Het inzetten van oustream video advertenties biedt veel voordelen voor bedrijven. Zo bouwt u met deze manier van adverteren snel een groot bereik op. U adverteert namelijk op allerlei websites, nieuwsplatforms, blogs en apps. Zo bereikt u een breed publiek. En natuurlijk stemmen we de advertentiestrategie af op uw doelgroep. De kosten van outstream video ads zijn bovendien erg beheersbaar.

Outstream video advertenties zijn zeer flexibel inzetbaar. De ads kunnen getoond worden tussen de content van een artikel, maar bijvoorbeeld ook in een zijbalk of onderaan een artikel.

Nauwkeurige targeting

Net als met andere vormen van adverteren bij This Play Media, kunnen we ook bij de inzet van outstream video zeer specifiek targeten. Dat doen we bijvoorbeeld op basis van demografische gegevens, interesses, locatie en andere criteria.

En voor de gebruiker is een outstream video niet storend, omdat deze meestal niet automatisch afgespeeld worden en meestal zonder geluid instarten.

Meer informatie nodig?

Heeft u meer informatie nodig over dit onderwerp? Onze adviseurs staan voor u klaar.

Vind een adviseur
This Play Media © Privacybeleid