Banner adverteren

Banner adverteren is het vertonen van afbeeldingen en bewegende beelden op websites en in apps. Wij kunnen u helpen met een succesvolle display bannering campagne. Op deze pagina leest u meer over banner advertising, wat het is, hoe het werkt en hoe ook u het kunt inzetten om uw doelen te bereiken.

Scroll

Wat is banner adverteren?

Banner adverteren is het vertonen van afbeeldingen en bewegende beelden op websites en in apps. Denk bijvoorbeeld aan de display banners die Google laat zien binnen Google Ads. Maar, er zijn ook vele andere manieren om advertising banners in te zetten. Wij gebruiken programmatic advertising om geautomatiseerd banners in te kopen en om deze zo efficiënt mogelijk aan uw doelgroepen te vertonen. 

Meer weten?

Hoe werken banners?

Banners zijn vaak HTML, Flash, GIF of JPG bestanden. Er zijn ook veel gebruikte formaten voor banners, zoals de full banner (468×60 pixels), rectangle (300×250 pixels), leaderboard (728×90 pixels) en skyscraper (120×600 pixels).

De banner wordt ingeladen op de webpagina of in de app en vertoond aan de bezoekers. Als de bezoeker erop klikt, wordt hij of zij doorgeleid naar de gewenste pagina. 

Advies op maat

Een goede advertising banner laten opmaken

In een bannercampagne is het belangrijk dat u goede bannersets laat opmaken. U wilt dat uw advertentie direct in het oog springt. Dat deze opvalt, de boodschap overbrengt en uitnodigt tot klikken. Bij This Play Media kunnen wij dat voor u doen en helpen we u graag bij het scherpstellen van uw boodschap en het afbakenen van uw doelgroep.

Lees ook meer over het opmaken van een goede banner bij onze partner AdCreators. Of laat ons een gratis demobanner opmaken!

Demobanner aanvragen

Meer informatie nodig?

Heeft u meer informatie nodig over dit onderwerp? Onze adviseurs staan voor u klaar.

Vind een adviseur
This Play Media © Privacybeleid