Banner adverteren

Banner adverteren is het vertonen van afbeeldingen en bewegende beelden op websites en in apps. Wij kunnen u helpen met een succesvolle display bannering campagne. Op deze pagina leest u meer over banner advertising, wat het is, hoe het werkt en hoe ook u het kunt inzetten om uw doelen te bereiken.

Scroll

Wat is banner adverteren?

Banner adverteren is het vertonen van afbeeldingen en bewegende beelden op websites en in apps. Denk bijvoorbeeld aan de display banners die Google laat zien binnen Google Ads. Maar, er zijn ook vele andere manieren om advertising banners in te zetten. Wij gebruiken programmatic advertising om geautomatiseerd banners in te kopen en om deze zo efficiënt mogelijk aan uw doelgroepen te vertonen. 

Meer weten?

Hoe werken banners?

Banners zijn vaak HTML, Flash, GIF of JPG bestanden. Er zijn ook veel gebruikte formaten voor banners, zoals de full banner (468×60 pixels), rectangle (300×250 pixels), leaderboard (728×90 pixels) en skyscraper (120×600 pixels).

De banner wordt ingeladen op de webpagina of in de app en vertoond aan de bezoekers. Als de bezoeker erop klikt, wordt hij of zij doorgeleid naar de gewenste pagina. 

Advies op maat

Een goede advertising banner laten opmaken

In een bannercampagne is het belangrijk dat u goede bannersets laat opmaken. U wilt dat uw advertentie direct in het oog springt. Dat deze opvalt, de boodschap overbrengt en uitnodigt tot klikken. Bij This Play Media kunnen wij dat voor u doen en helpen we u graag bij het scherpstellen van uw boodschap en het afbakenen van uw doelgroep.

Lees ook meer over het opmaken van een goede banner bij onze partner AdCreators. Of laat ons een gratis demobanner opmaken!

Demobanner aanvragen

Veelgestelde vragen

1. Display Adverteren

Bij This Play Media zijn we gespecialiseerd in het opmaken van display advertenties. Onze vormgevers zorgen voor een aantrekkelijk of opvallend design, passend bij uw huisstijl of wensen. Samen met onze experts bepalen we voor u een duidelijk aanbod of een heldere boodschap en bedenken we een passende call-to-action.

Programmatic advertising is een techniek waarbij slimme, geautomatiseerde algoritmes worden gebruikt om advertenties in te kopen en 1 op 1 aan iemand te vertonen. De advertentieruimte wordt in een geautomatiseerde omgeving binnen nanoseconden geveild en verkocht aan de hoogste bieder. Onze ad-ops specialisten zijn gespeciaseerd in het zo effectief mogelijk inrichten van dit proces.

This Play Media is hét bureau voor display advertising. Wij hebben jarenlange ervaring met display en programmatic advertising en kunnen daarom snel en efficiënt met u schakelen voor een optimaal resultaat. U vindt ons in Nijmegen, Rijswijk en Heerhugowaard.

Display advertising biedt vele voordelen. De belangrijkste is dat u er snel veel naamsbekendheid mee creëert. Doordat u vaak door uw doelgroep gezien wordt, komt u in de zogenaamde 'evoked set' van uw potentiele klant terecht. Hierdoor denken ze direct aan u wanneer ze een bepaalde aankoopbeslissing nemen. Andere voordelen van display adverteren zijn de mogelijkheid om zeer specifiek te targeten, controleerbare kosten, retargeting en bijvoorbeeld bijsturen op resultaat.

Display advertenties zijn er in verschillende soorten en maten. Een goed overzicht van de soorten banners vindt u bijvoorbeeld bij onze partner Ad Creators. Zo zijn er HTML en GIF varianten, elk zo met hun eigen specifieke eigenschappen. De formaten van de ads variëren en zijn afhankelijk van het gebruik. Elk medium vraagt om verschillende formaten. Wij kunnen u daar goed in adviseren.

Display advertising is letterlijk vertaald scherm reclame. Het is het adverteren met banners, afbeeldingen of video's, op websites en in apps. Display advertising betekent het adverteren met met beeld of video in apps en op websites.

Display advertising is het adverteren met banners, afbeeldingen of video’s, op websites en in apps. Deze manier van adverteren biedt veel extra mogelijkheden ten opzichte van tekstuele advertenties en andere marketingmiddelen. Het is daarmee onmisbaar in elke marketingstrategie. 

Meer informatie nodig?

Heeft u meer informatie nodig over dit onderwerp? Onze adviseurs staan voor u klaar.

Vind een adviseur
This Play Media © Privacybeleid