Display advertising – alles over display adverteren

Display advertising is het tonen van advertenties in de vorm van afbeeldingen of video's op websites en in apps. This Play Media is de specialist in display adverteren met een focus op programmatic marketing. Lees hier alles over display advertising.

Scroll

Wat is display advertising?

Display advertising (ook wel display adverteren) is het adverteren met banners, afbeeldingen of video’s, op websites en in apps. Hiermee bent u goed zichtbaar. U kunt potentiele klanten direct aanspreken, overtuigen en activeren, door een aansprekend beeld te combineren met een originele boodschap. Deze manier van adverteren biedt veel extra mogelijkheden ten opzichte van tekstuele advertenties en andere marketingmiddelen. Het is daarmee onmisbaar in elke marketingstrategie. 

Advertising op maat

Adverteren op mobiele telefoon

Met display ads kunt u heel goed op smartphones adverteren. This Play Media is gespecialiseerd in display advertising op mobiele telefoons en programmatic advertising. Met ons adverteert u op de mobiele apps en websites van titels als NU.nl, Telegraaf.nl en Buienradar.nl.

Advies op maat

Alles op een rij

Wij hebben alles wat u wilt weten over dit onderwerp op een rij gezet. Lees hieronder verder en kijk ook bij:

 

Waarom deze vorm van adverteren inzetten?

Het inzetten van display advertenties biedt verschillende voordelen. Denk aan het opvallend in beeld komen bij uw doelgroep met een opvallende visual, met een vooraf bepaald budget. Zo creëert u snel naamsbekendheid. Meer voordelen van deze vorm van marketing leest u hieronder.

Inzetbaar in alle fasen van de klantreis

Display advertising is inzetbaar in elke fase van de klantreis. In de orientatiefase, de overwegingsfase en de aankoopfase. Het is perfect om veel bekendheid in korte tijd te realiseren, mensen kennis te laten maken met je organisatie en na te laten denken over je product of dienst. Maar, ook na de aankoopfase is het interessant, door middel van retargeting.

Demo banner aanvragen

Display marketing is dé manier om uw naamsbekendheid te vergroten en uw doelgroep te overtuigen. Wilt u weten hoe we voor u een originele uiting kunnen maken of wilt u advies over het opzetten van een display advertising campagne? Vraag een gratis demobanner aan!

Demobanner aanvragen

Veelgestelde vragen

1. Display Adverteren

Nee, dat kan niet. Wij nemen dit geheel voor u uit handen. Wij hebben namelijk de technische know-how van programmatic advertising en toegang tot ad exchanges met een netwerk van meer dan 100.000 websites en apps. U kunt bijvoorbeeld wel zelf display campagnes inrichten met het Google Display netwerk, maar dan heeft u toegang tot slechts een beperkt deel van de publishers.

Bij This Play Media zijn we gespecialiseerd in het opmaken van display advertenties. Onze vormgevers zorgen voor een aantrekkelijk of opvallend design, passend bij uw huisstijl of wensen. Samen met onze experts bepalen we voor u een duidelijk aanbod of een heldere boodschap en bedenken we een passende call-to-action.

Display advertenties zijn er in verschillende soorten en maten. Een goed overzicht van de soorten banners vindt u bijvoorbeeld bij onze partner Ad Creators. Zo zijn er HTML en GIF varianten, elk zo met hun eigen specifieke eigenschappen. De formaten van de ads variëren en zijn afhankelijk van het gebruik. Elk medium vraagt om verschillende formaten. Wij kunnen u daar goed in adviseren.

Als u een display campagne met ons draait, kan het zijn dat u uw eigen advertenties niet ziet. Het algoritme bepaalt namelijk heel precies aan welke personen de advertenties wel en niet getoond worden. Dit zegt niets over het totale aantal uitleveringen van uw display advertentie.

Meer informatie nodig?

Heeft u meer informatie nodig over dit onderwerp? Onze adviseurs staan voor u klaar.

Vind een adviseur
This Play Media © Privacybeleid