Display adverteren uitbesteden

Display adverteren effectief inzetten? Dan kunt u dit het beste uitbesteden aan specialisten.

Scroll

Display advertising uitbesteden: kies voor expertise

Display adverteren is een effectieve manier om snel naamsbekendheid op te bouwen en potentiele klanten naar uw website te leiden. Een efficiente marketingmethode voor zowel mkb’ers en grote bedrijven.

Wij adviseren u om uw advertentiecampagne te laten uitvoeren door een specialist. Bij This Play Media zijn wij gespecialiseerd in programmatic ads en kunnen we uw display campagne zo effectief mogelijk inzetten.

1. Display Adverteren

Nee, dat kan niet. Wij nemen dit geheel voor u uit handen. Wij hebben namelijk de technische know-how van programmatic advertising en toegang tot ad exchanges met een netwerk van meer dan 100.000 websites en apps. U kunt bijvoorbeeld wel zelf display campagnes inrichten met het Google Display netwerk, maar dan heeft u toegang tot slechts een beperkt deel van de publishers.

This Play Media is hét bureau voor display advertising. Wij hebben jarenlange ervaring met display en programmatic advertising en kunnen daarom snel en efficiënt met u schakelen voor een optimaal resultaat. U vindt ons in Nijmegen, Rijswijk en Heerhugowaard.

Er is geen vaste prijs te bepalen voor een display advertising campagne. De kosten kunnen erg uiteenlopen en hangen af van het aantal vertoningen, de opmaak van de banner, de specifieke websites of apps waarop u getoond wilt worden en de doelgroep die u wilt targeten. Onze adviseurs helpen u graag met het maken van de beste keuzes en vertellen u meer over de kosten van uw specifieke display campagne.

Bij This Play Media zijn we gespecialiseerd in het opmaken van display advertenties. Onze vormgevers zorgen voor een aantrekkelijk of opvallend design, passend bij uw huisstijl of wensen. Samen met onze experts bepalen we voor u een duidelijk aanbod of een heldere boodschap en bedenken we een passende call-to-action.

This Play Media © Privacybeleid