This Play Media uitgeroepen tot FD Gazelle

This Play Media is uitgeroepen tot FD Gazelle 2022 en daarmee een van de snelstgroeiende bedrijven. Een knappe prestatie, aangezien de FD Gazellen 2022 zich richt op de groei van ondernemingen in de periode van 2019-2021. De periode waarin corona opstak en een tijd van onzekerheid zich afspeelde.

Knappe prestatie

Om voor de FD Gazellen Awards in aanmerking te komen is een omzetgroei van minimaal 20% over de afgelopen 3 jaar vereist en wordt de groei van het aantal werknemers en de winstgevendheid meegewogen. “Een hele knappe prestatie wat we met ons team hebben bereikt. Onze propositie is juist in coronatijd een sterke marketingtool gebleken en voor ondernemers is display advertising inmiddels onmisbaar geworden. We bedanken dan ook al onze klanten voor het vertrouwen en ons team voor hun inzet, doorzettingsvermogen en expertise”, aldus oprichter Ivan Tadic.

Uitreiking

Dinsdag 22 november is de officiële uitreiking in Theater Amsterdam. Daar zal Ivan Tadic samen met zijn managing partners Hubert Mesken en Dennis Smit deze prestigieuze ondernemersprijs in ontvangst nemen van initiatiefnemer Het Financieele Dagblad.

Ook interessant voor u

This Play Media © Privacybeleid