Display Advertising Cases

Deze grote en kleine bedrijven gingen u voor met succesvolle display advertising en programmatic advertising campagnes.

Brecheisen makelaars

Met meerdere vestigingen (en disciplines) is Brecheisen een belangrijke speler in de Utrechtse vastgoedmarkt.

Met behulp van display advertising bouwen we aan een lokale voorkeurspositie door per vestiging strategielijnen in te richten. het doel hiervan is Brecheisen Makelaars zichtbaar, toegankelijk en top of mind te maken onder woningbezitters. Tijdens de campagne worden de apps en mobiele websites van Funda, Telegraaf, Nu.nl, NOS, RTV Utrecht en vele anderen ingezet.

Door deze gerichte werkwijze is display in korte tijd een belangrijk zichtbaarheid- en verkeersbron voor Brecheisen geworden.  

Brecheisen makelaars

Strego juweliers

Voor Strego Juweliers hebben we met display advertising mooie resultaten geboekt. We hebben gefocust op verschillende strategielijnen.

Eén daarvan is trouwen, waarmee we ons richten op mensen die in de markt zijn voor een trouwring. Een andere strategielijn is die van sieraden en horloges.

De online omzet van Strego is sinds ze display advertising inzetten flink gestegen. Ook het aantal vestigingen van Strego groeit gestaag.

Strego juweliers

Omroep Max

Voor Omroep Max hebben we display advertising ingezet voor een ledenwervingcampagne.

We hebben hiervoor specifiek getarget op mensen van 50 jaar en ouder op desktop, mobiel en tablet formaat. De targeting richtte zich daarnaast op titels als Telegraaf, AD, Volkskrant, Libelle, Gelderlander, Brabants Dagblad Wordfeud en nog zo’n dertig andere titels.

De campagne was een groot succes met o.a. een CTR van 0,60% en 12,8% interactie op de speciaal ontworpen swipe cube.

Omroep Max

McDonalds

Voor McDonalds hebben we display advertising ingezet om jongeren te werven om bij McDonalds te komen werken.

Hiervoor richtten we de targeting specifiek op mobiele devices.

Het bijzondere aan deze campagne is dat we een zogenaamde ‘click to whatsapp’ in de banner hebben verwerkt. Zo komt de doelgroep direct in een chat terecht met een McDonalds medewerker.

McDonalds
This Play Media © Privacybeleid