Display advertising

Display adverteren is het tonen van advertenties in de vorm van afbeeldingen of video's op websites en in apps. De moeite waard, want per dag kijken Nederlanders gemiddeld 221 keer op hun mobieltje. This Play Media is de specialist in display advertising met een focus op programmatic marketing.

Scroll

DISPLAY ADVERTISING SPECIALISTUw doelgroep aanspreken, overtuigen en activeren met display ads

Wat is display adverteren? Display advertising kom je overal op het internet tegen. Display ads zijn afbeeldingen en video’s in de vorm van reclame banners. Ze verschijnen overal, op websites en in apps. Voor veel ondernemers is een display advertentie een manier van adverteren die ontbreekt in hun marketingstrategie. Zonde, vinden wij. Deze manier van adverteren biedt namelijk veel extra mogelijkheden ten opzichte van tekstuele advertenties en andere marketingmiddelen en is daarmee een onmisbaar onderdeel voor een goede marketingstrategie. Door display ads goed in te zetten voor uw bedrijf kunt u uw doelgroep direct aanspreken, overtuigen en activeren.

Advies op maat

De hele wereld is verbondenWat is display adverteren?

In de kern is display advertising heel simpel. Het betekent dat u afbeeldingen of video’s gebruikt in uw advertenties. Door display advertenties goed in te zetten kunt u uw doelgroep heel gericht aanspreken. Dat doen we met een techniek genaamd programmatic advertising.

Een van de grote voordelen van een display advertentie ten opzichte van tekstadvertenties is dat u uw doelgroep beter kunt overtuigen en activeren door een visueel aantrekkelijke advertentie te maken. Onze designers zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van een goede, converterende display ad.

De betekenis van display advertising is dan ook niet in een paar woorden te vatten. This Play Media is gespecialiseerd in adverteren op mobiele telefoons en programmatic advertising. Met ons adverteert u op de mobiele apps en websites van titels als NU.nl, Telegraaf.nl en Buienradar.nl.

Advies op maat

Display advertising demo banner aanvragen

Display adverteren is dé manier om uw naamsbekendheid te vergroten en uw doelgroep te overtuigen. Wilt u weten hoe we voor u een originele uiting kunnen maken of wilt u advies over het opzetten van display campagnes? Vraag een gratis demobanner aan!

Demobanner aanvragen

Meer informatie nodig?

Heeft u meer informatie nodig over dit onderwerp? Onze adviseurs staan voor u klaar.

Vind een adviseur
This Play Media © Privacybeleid