Partner van media- en marketingbureaus

This Play Media is partner van media- en marketingbureaus voor het inrichten, optimaliseren en analyseren van online displaycampagnes en mobile bannering. We hebben op dit gebied veel expertise opgebouwd en nemen dit werk graag voor u uit handen. Zodat u zich op uw klant kunt concentreren.

Programmatic advertising uitbesteden

De wereld van programmatic advertising zit ingewikkeld in elkaar. Veel mediabureaus en online marketingbureaus hebben deze expertise niet in huis. Terwijl het voor veel ondernemers een steeds belangrijker onderdeel van de mediamix wordt. Daarom is This Play Media partner van online marketingbureaus en mediabureaus. U besteedt uw displaycampagnes aan ons uit. Wij zorgen voor de inrichting, optimalisatie en analyse. We factureren direct aan u. Dan hoeft u alleen nog maar de resultaten te delen met uw klant. En, uiteraard helpen we u ook daarbij. Wij kunnen u voorzien van de juiste rapporten.

U heeft geen reden meer om uw programmatic advertising niet over te laten aan ons. Wij kunnen u volledig ontzorgen en we doen dat graag!

Ook partner van This Play Media worden?

Wilt u meedelen in ons netwerk van ruim 80 ad exchanges en uw klanten de beste deal bieden? Word ook partner van This Play Media.

Advies op maat
This Play Media © Privacybeleid