Familiepark BillyBird: “We kijken samen hoe we nóg meer uit display adverteren kunnen halen.”

Familiepark BillyBird zet onze display advertising campagnes in om meer bezoekers naar hun parken te trekken.

BillyBird in Volkel begon in 1986 met een strandbad, maar inmiddels is het een veelzijdig recreatiepark waar je kunt zwemmen, recreëren, buiten én binnen kunt spelen en zelfs in de achtbaan kunt.

Kortom, plezier voor de hele familie met mooi én minder mooi weer! En net zoals het park zich heeft ontwikkeld in de loop der jaren is ook de marketing van het bedrijf flink meegegroeid naar een hoger niveau.

Mobiel adverteren bovenaan marketing-funnel

Frank van BillyBird vertelt: “Mobiel adverteren wordt steeds belangrijker en daar spelen wij op in. Display marketing staat inmiddels bovenaan onze marketing-funnel. Vooral in de zomer willen we volle bak zichtbaar zijn en willen we onze advertenties tonen aan een specifieke doelgroep: ouders of grootouders met kinderen.”

En daar zorgen wij dus voor. “This Play Media heeft een heel groot display netwerk, waardoor we zichtbaar kunnen zijn op veel sites en veelgebruikte apps, zoals Buienradar. De combinatie van het kunnen adverteren op veel platformen en het specifiek targetten op onze doelgroep is dan ook een belangrijke combinatie.”

Voortdurend geoptimaliseerde campagnes

“Er zijn meerdere aanbieders op de markt die campagne banners aanbieden. Wij vinden het prettig dat TPM verder gaat dan het verkopen van banners en advertentieruimte. We hebben fijn persoonlijk contact met onze accountmanager, Peter, die ook heel goed meedenkt.”

Dat Peter graag een stapje verder gaat voor zijn klanten, weten we. “Waar andere bedrijven gewoon een rapport versturen met resultaten, gaat Peter met ons in gesprek. Zo kijken we waar kansen liggen en hoe we er nog meer uit kunnen halen. We zijn net een half jaar gestart met de samenwerking en gedurende het traject wordt de campagne voortdurend geoptimaliseerd om het geheel nóg beter op elkaar aan te sluiten.”

Rating: ⭐⭐⭐⭐

Ook interesse in een display campagne? Vraag het onze experts!

Ook interessant voor u

This Play Media © Privacybeleid