Steigermeubels XL “Campagnes liepen boven verwachting”

Zo een 15 jaar geleden was Steigermeubels XL een van de eerste bedrijven die zich specialiseerde in het vervaardigen van Steigerhouten meubels. De luxe, stijlvolle en toch casual meubelen sloegen aan en inmiddels is Steigermeubels XL uitgegroeid tot een begrip in meerdere landen. Eigenaar Peter Burghard voorziet je van advies op maat voor een verbluffend resultaat.

Peter: “We hebben een uitgebreid assortiment aan steigerhouten meubels. Diverse indoor meubels voor particulieren, interieuroplossingen voor bedrijven, loungebanken en nog veel meer. Maar ook complete buitenkeukens waarvoor we een mooie samenwerking hebben met Boretti.”

Het begint met naamsbekendheid

Het bedrijf heeft dan ook een tevreden klantenkring opgebouwd. Maar hoe weten nieuwe klanten Steigermeubels XL te vinden? “We adverteren al langere tijd met een stevig marketingbudget op onder meer Google Ads en social media. Maar eigenlijk begint het al in de eerste fase bovenaan de keten, met zichtbaarheid en naamsbekendheid. Een oude bekende van me, Peter Gommans (accountmanager bij TPM) belde me voor een afspraak en nam me mee in de wereld van Display Advertising.”

Deskundig en betrokken

“We waren enthousiast genoeg om display advertising toe te voegen aan ons marketingplan en het uit te proberen. Zichtbaar zijn bij de doelgroep op het moment dat zij geïnteresseerd zijn in onze producten bleek een succes. Gommans denkt heel erg mee en verplaatst zich echt goed in onze situatie waardoor hij kundig te werk gaat. Het is heel erg prettig om te werken met deskundige en betrokken mensen.”

Campagne uitgebreid

“De campagnes liepen boven verwachting, waardoor we besloten hebben deze manier van adverteren voort te zetten. Sterker nog, we hebben de campagne uitgebreid!”
 
⭐⭐⭐⭐⭐


Ook benieuwd naar de voordelen van Display Advertising?

Ook interessant voor u

This Play Media © Privacybeleid